ALAT

  • TCT COLD SAW FOR SOLID MATERIAL

    Points COLD Saw Pikeun Bahan Padet

    Rangkaian tadina COLD SAW dikembangkeun pikeun minuhan palanggan réngking gancang-bahan tina bar bahan sareng tabung témbok kandel. Dibagi kana kapala cutter paduan sareng sirah cutter cermet numutkeun aplikasi anu béda.
  • TCT COLD SAW FOR FEROUS PIPE CUTTING

    Points COLD Saw Pikeun motong PIPE FEROUS

    Industri otomotif kakuatan tarik kuat bahan ferrous pipa sawing Karbon Baja, Pipa baja campuran baja Pipa baja mulus, pipa las dilas
  • SHREDDER KNIVES

    SUKSUR KAHIJI

    Karakteristik: péso shredder paling sering tina bentuk kuadrat atanapi bunderan péso shredder tina karasa 52 ka 59 HRC, karasa handap dianjurkeun pikeun bahan sareng campuran campuran perlakuan panas logam dilakukeun dina tungku anu dikontrol komputer khusus komponén sanés pikeun mesin penghancur: péso stator an
  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS Bunderan Saw Saw

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING mangrupikeun palapis multilayer kalayan karasa luhurna, koefisien fricition low, résistansi maké anu langkung saé sareng anti adhesi, anu tiasa langkung ningkatkeun kagancangan ragaji sareng kahirupan jasa tina wilah ragaji.
  • CHIPPER KNIVES

    CHIPPER NYIEUN

    Bahan: baja chipper khusus dikembangkeun pikeun pembuatan chipper sareng aplikasi péso flaker: Péso Chipper ngaremuk kayu limbah, motong kai kana chip anu dimaksad kanggo ngepak
  • PLANNER KNIVES

    PLANNER NYAHO

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Pamakéan: Péso perencana anu dianggo pikeun pemesinan papan kai sareng balsem, planer sareng kandel