BLANKS SEMI-réngsé

  • MILLED FLATS

    PAPARANGAN PANGGIL

    APLIKASI: Digiling bar datar anu dianggo pikeun Punch kapang, péso, kapang sekrup, kapang Chinaward. Kauntungan: Produk séri ieu ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi pikeun pabrik
  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    GOLONGAN BOLA HOLLOW BAR 1.2344-H13

    Produk kami parantos dianggo dina sagala rupa daérah, sapertos penerbangan, aerospace, navigasi, énergi nuklir, industri kimia, inpormasi éléktronik, pembuatan achine, petrokimia, otomotif, instrumen sareng méter, Komunikasi, transportasi, sareng alat médis, jst.
  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS BULAN LINGKUNG

    APLIKASI: BLANKS BULAN SAKULIT digunakeun pikeun ngadamel bilah gergaji bunderan pikeun motong bahan anu béda-béda Keuntungan: Kosong kosong Circular saw tiasa ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi wprk.