PLANNER NYAHO

  • PLANNER KNIVES

    PLANNER NYAHO

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Pamakéan: Péso perencana anu dianggo pikeun pemesinan papan kai sareng balsem, planer sareng kandel