Taros Kami

SHANGHAI HISTAR METAL CO., LTD

Alamat

RM 907, NO.377, JINGAO ROAD, PUDONG, SHANGHAI, CHINA

Telepon

Telp: 0086 21 61052109

Telp: 0086 21 61052085

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami