CHIPPER NYIEUN

  • CHIPPER KNIVES

    CHIPPER NYIEUN

    Bahan: baja chipper khusus dikembangkeun pikeun pembuatan chipper sareng aplikasi péso flaker: Péso Chipper ngaremuk kayu limbah, motong kai kana chip anu dimaksad kanggo ngepak