Produk Kami

URANG BISA SUPPLY PRODUK AS

BAR ROUND, FLAT BAR, BLOCK, SHEETS SHEETS, MILLED FLAT BAR SEMI-FINISHED BLANKS AND TO FINISHED TOOLS.
MACA DEUI

Parabot Kami

  • about us
  • about us
  • about us

Tentang Kami

Shanghai Histar Metal Co., Ltd didirikeun taun 2003, Éta parantos fokus kana penjualan alat sareng kapang baja. Éta parantos ngembang pesat dumasar kana rupa-rupa alat sareng cet kapang, kualitas anu saé, harga anu wajar sareng layanan anu langkung saé. Ayeuna, alat mérek "HISTAR" sareng bahan kapang parantos dijual di langkung ti 40 nagara sareng daérah luar negeri, sareng nyayogikeun jasa kualitas pikeun langkung ti 100 perusahaan luar negeri. 

Kauntungan urang

Kakuatan urang

1. Kamampuh pikeun nyimpen rupa-rupa sasmita sareng ukuran
2. Kamampuh ngarobih saham sakumaha paménta
3. Kamampuh nyayogikeun peunteun / ukuran khusus sakumaha paménta.
4. Inpormasi waktos anu leres tina produksi.
5. Nyayogikeun cadangan cadangan.

KAUNTUNGAN KA PELANGGAN

Harga kalapa
Stabilitas harga
Dijamin sareng pasokan waktosna
Pamastian kualitas
Adaptitas kana ngolah / ngagunakeun matéri
Nyayogikeun dukungan téknis

advantage