Giling FLAT BAR

  • MILLED FLATS

    PAPARANGAN PANGGIL

    APLIKASI: Digiling bar datar anu dianggo pikeun Punch kapang, péso, kapang sekrup, kapang Chinaward. Kauntungan: Produk séri ieu ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi pikeun pabrik