SUKSUR KAHIJI

  • SHREDDER KNIVES

    SUKSUR KAHIJI

    Karakteristik: péso shredder paling sering tina bentuk kuadrat atanapi bunderan péso shredder tina karasa 52 ka 59 HRC, karasa handap dianjurkeun pikeun bahan sareng campuran campuran perlakuan panas logam dilakukeun dina tungku anu dikontrol komputer khusus komponén sanés pikeun mesin penghancur: péso stator an