HSS Bunderan Saw Saw

  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS Bunderan Saw Saw

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING mangrupikeun palapis multilayer kalayan karasa luhurna, koefisien fricition low, résistansi maké anu langkung saé sareng anti adhesi, anu tiasa langkung ningkatkeun kagancangan ragaji sareng kahirupan jasa tina wilah ragaji.