Tentang Kami

SHANGHAI HISTAR METAL CO., LTD

Tentang Kami

Shanghai Histar Metal Co., Ltd. didirikeun taun 2003, Éta parantos fokus kana penjualan alat
sareng kapang baja. Éta parantos ngembang pesat dumasar kana rupa-rupa alat sareng cet kapang, kualitas anu saé, harga anu wajar sareng layanan anu langkung saé. Ayeuna, alat mérek "HISTAR" sareng bahan kapang parantos dijual di langkung ti 40 nagara sareng daérah luar negeri, sareng nyayogikeun jasa kualitas pikeun langkung ti 100 perusahaan luar negeri. 
Pausahaan parantos teras-terasan nuturkeun kabijakan kualitas anu dipuseurkeun kana mimitian ku kabutuhan pelanggan, ditungtungan ku persetujuan pelanggan, ogé konsép jasa pikeun nyiptakeun nilai-nilai pikeun konsumén. Perusahaan urang khususna profesional sareng komitmen pikeun janten salah sahiji panyadia paling kalapa dina bidang baja khusus global.

Naha Pilih urang?

Kawijakan Kualitas: Pikeun ngamimitian ku kabutuhan pelanggan, ditungtungan ku persetujuan pelanggan.

Konsép Layanan: Pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén.

Garis produksi sareng alat utami

Basis Pabrik kami ngagaduhan kaunggulan téknologi sateuacanna sareng alat morden sapertos tungku Arc listrik 25-Ton (EAF), tungku pemurni 25-Ton (L) , 25-Ton tungku vakum (VD / VOD), éléktro-slag remelting (ESR) , Mesin pencét hidrolik, mesin penempaan presisi (GFM), sababaraha jinis palu éléktro-hidrolik sareng mesin ngagiling, sapertos 250,350,550 sareng 850 mesin rolling, mesin gambar kawat, mesin lempeng, mesin mesék, mesin motong laser,

bubut, mesin panggilingan sareng macem-macem mesin skala ageung sareng peralatan pamrosésan.

01
03

PERALATAN KUALITAS UJI
Alat uji coba sareng pamariksaan anu dianggo di pangkalan kalebet spéktrométer bacaan langsung, dicekel ku tangan
Spéktrometer, mikroskop metallographic, mesin uji dampak, mesin uji tarik, sareng detéktor cacad ultrasonik.

图片5
图片4

Kakuatan urang

1. Kamampuh pikeun nyimpen rupa-rupa sasmita sareng ukuran
2. Kamampuh ngarobih saham sakumaha paménta
3. Kamampuh nyayogikeun peunteun / ukuran khusus sakumaha paménta.
4. Inpormasi waktos anu leres tina produksi.
5. Nyayogikeun cadangan cadangan.

KAUNTUNGAN KA PELANGGAN

Harga kalapa
Stabilitas harga
Dijamin sareng pasokan waktosna
Pamastian kualitas
Adaptitas kana ngolah / ngagunakeun matéri
Nyayogikeun dukungan téknis