Baja KERJA SEJUK

Pedaran pondok:

Baja alat COLD WORK kagolongkeun kana lima kelompok: pengerasan cai, pengerasan minyak, penguatan udara paduan sedeng, kromium tinggi karbon sareng shock resisting. Sakumaha namina namina, baja ieu dianggo dina aplikasi suhu handap sedeng. Pakét tahan pisan kusabab volume seueur karbida di


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Alat Karya Tiis Baja Ditempa buleud

Alat Gawé Tiis Baja datar bar

3
4

Alat Gawé Tiis Baja Dipotong Blok Die

Lembar Baja Gawé Alat Tiis

图片8

Harta:

  • Résistansi pakean anu saé
  • Résistansi tekanan tinggi
  • Kateguhan hébat

Aplikasi:

Baja alat COLD WORK kagolongkeun kana lima kelompok: pengerasan cai, pengerasan minyak, penguatan udara paduan sedeng, kromium tinggi karbon sareng shock resisting. Sakumaha namina namina, baja ieu dianggo dina aplikasi suhu handap sedeng. Pakét tahan pisan kusabab volume seueur karbida dina struktur mikro.
Kandungan karbon sareng kromium anu luhur ngamajukeun pengerasan jero. Hardenability accentuated ku sajumlah leutik tungsten na molybdenum. Parobihan diménsi dina pengerasan pisan lemah.
Kagunaan ilahar nyaéta lila ngajalankeun kosong, stamping, sareng tiis ngabentuk mati; laminasi maot; benang ngagugulung maot; trimmer maot; slitters; palapis kapang bata; Gulung Gawé.

未标题-1

Utamana Baja Karya Tiis Kelas Kelas No. Kami Masihan:

 HISTAR

 DIN

 ASTM

 JIS

HSC 2 1.2379 D2 SKD11
HSC3 1.2083 D3 SKD1
HSC1 1.2510 O1 SKS93
HSC7      
HSC8     Bohler K340
HSC9 1.2327   Bohler K310
C28 1.2631 A8 Emod.  
HSC50 1,2550 S1  

Ukuran:

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

HARTA

APLIKASI

C

Si

Bungbulang

P

S≤

Cr

Mo

V

W

HSC2

1.2379

D2

1.45-1.60

0.10-0.60

0.20-0.60

0,030

0,030

11.0-13.0

0.70-1.00

0.70-1.00

-

Ledeburite High Carbon High Chromium steel, résistansi maké anu saé, kateguhan anu saé, kateguhan tinggi, stabilitas dimensi sareng karasa luhurna

Paéh Ngabuburit, Maot Ngagambar, Ngabentuk Ngagulung, Ngukur, Maot Ngaléos Thread, Slitters, Shear Blades, Punches, Stamping Tools

HSC3

1.2080

D3

1.90-2.20

0.10-0.60

0.20-0.60

0,030

0,030

11.0-13.0

-

-

-

Ledeburite High Carbon High Chromium steel, tahan ageman anu luhur pisan, karasa karasa, Ampir teu aya deformasi nalika pengerasan

Ngaleungitkeun Dies, Blanking Dies for paper, Shear Blades, Woodworking Tools, ProFifi les,

HSC1

1.2510

O1

0.90-1.05

0.15-0.35

1.00-1.20

0,030

0,030

0.50-0.70

-

0,05-0,15

0.50-0.70

Résistansi tinggi pikeun ngarengkog, mesin alus teuing, parobahan leutik dina bentuk nalika perlakuan panas

Maot kosong, Stamping Mati, Pakakas Threading, Alat Pakasaban

YTL28 CHIPPER

1.2631 Dirobih

A8 Dirobih

0,50

0,90

0,35

0,030

0,030

8.00

1,50

0,40

<1,75

Résistansi pakean tinggi, kateguhan anu kuat, parobahan leutik dina bentuk nalika perlakuan panas

péso chipper kai, péso slitter, gunting skrap, péso granulator plastik, péso abon ban, agul geser, péso planer,

HSC11

1,2550

S1

0,55-0,65

0.70-1.00

0.15-0.45

0,030

0,030

0.90-1.20

-

0.10-0.20

1.70-2.20

Nolak shock, kateguhan anu saé kalayan karasa luhur

Blanking Dies for Sheet Metal, Trimming Dies, Punches, Ejectors, Shear Blades, pneumatik.

HSC17

1.2357

S7

0.45-0.55

0.20-1.00

0.20-0.80

0,030

0,030

3.00-3.50

1.30-1.80

0,35

-

Nolak kejutan, résistansi pakean tinggi, karasa luhur kalayan kateguhan tinggi.

Pangaruh resisting Parabot, Pahat, Punching & shearing panas, ngabentuk sareng perforating mati,

HSC31

1.2327

Bohler K310

0.85-1.05

0.25-0.45

0.40-0.60

0,030

0,030

1.70-2.00

0.20-0.35

0,05-0,20

-

Cangkang karasa, résistansi maké tinggi, karasa luhur

Standar gulung sadayana diaméterna pikeun rolling tiis, back up roll, straightening sareng work roll

PRODUK

Kaayaan Pangiriman JEUNG DIMENSI SADAYANA

BAR ROUND

Ngagambar Tiis

LINGKUNGAN CENTERLESS

DITUTUS

DIPÉNGKEUN

DIAMETER DI MM

2.5-12.0

8.5-16

16-75

75-510

SQUARE

PANAS ROLLED HIDEUNG

 POHON SADAYANA SILIH NGGAR

UKURAN dina MM

6X6-50X50

55X55-510X510

BAR FLAT

PANAS ROLLED HIDEUNG

BLOK POHONG KABEH SISI NGGEL

Lebar X lega di MM

3-40 X 12-610

80-405 X 100-810

LEMBAR BAJING

SEJUK digulung

GOLEK PANANGGUNG

Kandel x Lebar xLENGTH IN MM

1.2-3.0X600-800MM-1700-2100MM

3.10-10.00X600-800MM-1700-2100MM

Cakram

100-610MM DIA X1.5-10MM Kandel 

未标题-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk