Warta

  • The best steel for plastic injection mold tooling

    Baja anu pangsaéna pikeun alat cetakan injeksi palastik

    Insinyur gaduh seueur hal anu kedah diperhatoskeun nalika damel dina cet suntikan plastik pikeun hiji proyek. Sanaos seueur résin thermoforming anu tiasa dipilih, kaputusan ogé kedah dilakukeun ngeunaan waja anu pangsaéna pikeun dianggo pikeun alat suntik. Jinis s ...
    Maca deui
  • Classic tool steel D2

    Alat baja klasik D2

    D2 waja mangrupikeun alat-alat hawa, karbon-luhur, baja kromium tinggi. Éta ngagaduhan résistansi maké sareng ciri maké anti tinggi. Saatos perlakuan panas, karasa tiasa ngahontal kisaran 55-62HRC, sareng éta tiasa diolah dina kaayaan anil. Baja D2 parantos ampir ...
    Maca deui
  • How to select the tool steel for mould-making

    Kumaha milih waja alat pikeun pembuatan kapang

    Syarat umum pikeun baja alat Héséna sareng tahan maké ogé karasa nyaéta dua kriteria anu paling penting nalika milih waja alat anu cocog. Kusabab ciri ieu biasana silih lawan, nalika milih kompromi sering dilakukeun. Ieu kami...
    Maca deui
  • High speed steel: more practical and popular

    Baja gancang: langkung praktis sareng populér

    Numutkeun ka sumber industri, pasar global alat motong waja gancang (HSS) diperkirakeun tumuh langkung ti $ 10 milyar dina taun 2020. Jackie Wang-General Manager Shanghai Histar Metal, ningali naha HSS tetep pilihan populér, anu bénten komposisi ava ...
    Maca deui
  • TOOL STEEL APPLICATIONS AND GRADES What Is Tool Steel?

    APLIKASI BAJA ALAT sareng kelas Naon Alat Baja?

    Naon Alat Baja? Alat waja mangrupikeun jinis waja paduan karbon anu cocog pisan pikeun pembuatan alat, sapertos pakakas tangan atanapi mesin tilem. Teu karasa, tahan kana abrasi sareng kamampuan ngajaga bentuk dina suhu anu ningkat mangrupikeun sipat konci matéri ieu. Alat baja has ...
    Maca deui
  • Rising scrap costs support European rebar prices

    Naékna biaya skrap ngadukung harga rebar Éropa

    Naékna biaya skrap ngadukung harga rebar Éropa Modest, kenaikan harga dumasar-skrap dilaksanakeun ku produsen rebar di nagara-nagara Éropa Kulon, bulan ieu. Konsumsi ku industri konstruksi tetep séhat. Nanging, kurangna ageung-v ...
    Maca deui
  • European Steel Prices Recover as Import Threat Slows

    Harga Baja Éropa Cageur salaku Ancaman Impor Lalaunan

    Harga Baja Éropa Cageur salaku Ancaman Impor Ngalambatkeun pembeli Éropa pikeun produk pabrik strip lalaunan ngamimitian sawaréh nampi kenaikan harga pabrik anu diusulkeun, dina pertengahan / akhir Désémber 2019. Kacindekan tina fase destocking anu berkepanjangan ngarah kana paningkatan dina aplikasi ...
    Maca deui
  • Chinese steel market recovery continues

    Pamulihan pasar baja Cina teraskeun

    Pamulihan pasar baja Cina teras-terasan, di tengah perjuangan global Pandemi coronavirus ngaganggu bencana di pasar baja sareng ékonomi di seluruh dunya, salami genep bulan kahiji taun 2020. Ékonomi Tiongkok mangrupikeun anu mimiti nandangan épék Covid-19-associateat ...
    Maca deui