Warta

  • High Speed Steel: the best steel for drills

    High Speed ​​Steel: baja pangalusna pikeun drills

    Dina raraga nyieun drills, baja alat anu diperlukeun anu pangalusna meets sarat tina aplikasi.Shanghai Histar Metal nyadiakeun speed tinggi lambar, buleud bar jeung datar bar.bahan ieu dipaké pikeun drills....
    Maca deui
  • 6 Things To Consider When Purchasing a Tool Steel

    6 Hal Pikeun Pertimbangkeun Nalika Mésér Alat Baja

    Alat baja boga rentang pisan lega tina kagunaan.Alat motong, paeh, sabeulah ragaji sirkular, péso planer, blok, gages, sareng bor bit ngan sababaraha conto tina seueur aplikasi baja alat anu béda.Marengan loba aplikasi béda, aya ogé loba sasmita alat baja béda sadia, ...
    Maca deui
  • 3 Things To Consider When Selecting a Tool Steel

    3 Hal Pikeun Pertimbangkeun Nalika Milih Alat Baja

    Nurutkeun karasa béda maranéhanana, steels alat anu dipaké pikeun nyieun parabot motong kaasup knives na drills, kitu ogé pikeun nyieun paeh nu cap sarta ngabentuk lambaran logam.Milih pangalusna alat baja kelas bakal gumantung kana sababaraha faktor, kaasup: 1. Sasmita jeung aplikasi tina alat baja 2. Kumaha teu ...
    Maca deui
  • The best steel for plastic injection mold tooling

    The baja pangalusna pikeun kapang suntik palastik tooling

    Insinyur gaduh seueur hal anu kedah dipertimbangkeun nalika damel dina kapang suntik plastik pikeun proyék.Bari aya loba résin thermoforming milih ti, kaputusan ogé kudu dijieun ngeunaan baja pangalusna ngagunakeun pikeun alat suntik molding.Jenis s ...
    Maca deui
  • Classic tool steel D2

    Pakakas baja klasik D2

    D2 baja mangrupa hawa-quenched, tinggi-karbon, tinggi-kromium alat baja.Éta gaduh résistansi ngagem anu luhur sareng ciri anti ngagem.Saatos perlakuan panas, karasa bisa ngahontal rentang 55-62HRC, sarta eta bisa diolah dina annealed state.D2 steel boga ampir n ...
    Maca deui
  • How to select the tool steel for mould-making

    Kumaha carana milih baja alat pikeun kapang-pembuatan

    Sarat umum pikeun alat steels The karasa sarta lalawanan maké ogé kateguhan mangrupakeun dua kriteria pangpentingna nalika milih alat baja luyu.Kusabab ciri ieu biasana silih counteract, nalika milih kompromi sering kedah dilakukeun.Ieu kami...
    Maca deui
  • High speed steel: more practical and popular

    baja speed tinggi: leuwih praktis tur populér

    Numutkeun sumber industri, pasar global pikeun parabot motong baja speed tinggi (HSS) diperkirakeun tumuwuh nepi ka leuwih ti $ 10 milyar ku 2020. Jackie Wang-General Manajer Shanghai Histar Metal, kasampak di naha HSS tetep pilihan populér, béda. komposisi ava...
    Maca deui
  • TOOL STEEL APPLICATIONS AND GRADES What Is Tool Steel?

    APLIKASI TOOL STEEL AND sasmita Naon Dupi Alat Steel?

    Naon Dupi Alat Steel?Waja alat mangrupikeun jinis baja alloy karbon anu cocog pikeun manufaktur alat, sapertos perkakas tangan atanapi mesin paeh.Teu karasa, résistansi kana abrasion sareng kamampuan nahan bentuk dina suhu anu ningkat mangrupikeun sipat konci bahan ieu.Alat baja khas ...
    Maca deui
  • Rising scrap costs support European rebar prices

    Rising waragad besi tua ngarojong harga rebar Éropa

    Rising waragad besi tua ngarojong harga rebar Éropa Modest, naékna harga basis besi tua dilaksanakeun ku produser rebar di nagara Éropa Kulon, bulan ieu.Konsumsi ku industri konstruksi tetep kawilang séhat.Tapi, kakurangan ageung-v ...
    Maca deui
  • European Steel Prices Recover as Import Threat Slows

    Harga Steel Éropa cageur sakumaha Ancaman Impor slows

    Harga Baja Éropa Pulih salaku Ancaman Impor Ngalambatkeun Pembeli Éropa produk pabrik strip lalaunan mimiti nampi sawaréh naékkeun harga pabrik anu diusulkeun, dina pertengahan / ahir Désémber 2019. Kacindekan tina fase destocking anu berkepanjangan nyababkeun paningkatan dina aplikasi ...
    Maca deui
  • Chinese steel market recovery continues

    recovery pasar baja Cina terus

    Pamulihan pasar baja Cina diteruskeun, di tengah perjuangan global Pandemik coronavirus ngarusak pasar baja sareng ékonomi di sakumna dunya, salami genep bulan mimiti 2020.
    Maca deui