Baja KERJA SEJUK

  • COLD WORK  STEEL

    Baja KERJA SEJUK

    Baja alat COLD WORK kagolongkeun kana lima kelompok: pengerasan cai, pengerasan minyak, penguatan udara paduan sedeng, kromium tinggi karbon sareng shock resisting. Sakumaha namina namina, baja ieu dianggo dina aplikasi suhu handap sedeng. Pakét tahan pisan kusabab volume seueur karbida di