PAPARANGAN PANGGIL

Pedaran pondok:

APLIKASI: Digiling bar datar anu dianggo pikeun Punch kapang, péso, kapang sekrup, kapang Chinaward. Kauntungan: Produk séri ieu ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi pikeun pabrik


Detil Produk

Tanda Produk

Milled FLATS
Milled FLATS

Produksi

Produksi Panas Digulung / Panas Dipalsu Alat Baja kapang
Jenis Lempeng datar
Kelas P20,1.2311, P20HH, 718.718H, SKD61, H13,1.2379, SKD61
  D2, 1.2344, NAK80, SKS3, O1,1.2510, SK3, S45C,
  S50C, S55C, SKD12, SKD6, SKD5, SKH9, SKH3, SK1, SK2
  SUS302, SUS304, SUS430
Standar JIS, DIN, ASTM, GB
Ukuran Pelat kandel: 8-800mm Lebar: 8-800mm 
Beungeut Taneuh atanapi Diolah

APLIKASI:

Alat waja mangrupikeun jinis waja anu dianggo pikeun ngadamel maot anu tiis, paip panas panas, paéh casting sareng paéh anu sanés. Alat baja mangrupikeun alat pamrosésan utama pikeun bagian-bagian manufaktur dina séktor industri sapertos pabrik mesin, instrumen radio, motor, alat-alat listrik, jst.

Kauntungan :

Kualitas baja alat langsung mangaruhan kualitas téknologi pamrosésan tekanan, akurasi produk, biaya produksi sareng biaya produksi. Kualitas sareng umur jasa kapang anu dipangaruhan ku bahan alat sareng perlakuan panas salian ti desain struktural anu wajar sareng akurasi pengolahan.

Kami nyayogikeun kualitas pangsaéna pikeun nyumponan sarat pamakean akhir, Produk seri ieu ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi pikeun pabrik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk