SINGKAT LIPI

Pedaran pondok:

Baja SPEED jangkung parantos dingaranan nunjukkeun kamampuanna pikeun nolak pelembutan dina suhu anu luhur janten ngajaga ujung motong anu seukeut nalika motong beurat sareng kecepatan tinggi. Éta anu paling tinggi campuran pikeun sadaya jinis waja alat.


Detil Produk

Tanda Produk

未标题-2
2

BAJING LIPI GOLING Gulung buleud

Kacepetan Baja Datar Kacepetan

3
4

Blok Baja Speed ​​Speed ​​Dipotong

Lambaran Baja Kacepetan Tinggi

Harta:

  • Résistansi pakean anu saé
  • Résistansi tekanan tinggi
  • Kateguhan hébat

Aplikasi:

Baja SPEED jangkung parantos dingaranan nunjukkeun kamampuanna pikeun nolak pelembutan dina suhu anu luhur janten ngajaga ujung motong anu seukeut nalika motong beurat sareng kecepatan tinggi. Éta anu paling tinggi campuran pikeun sadaya jinis waja alat. Aranjeunna biasana ngandung jumlah tungsten atanapi molibdenum anu jumlahna ageung, kromium, Kobalt sareng vanadium, sareng karbon.

Dua kelompok sayogi: Tipe Molibdenum sareng Tungsten Tipe

MOLYBDENUM steels alat speed tinggi ngandung 3,50 ka 9,50% molibdenum. Éta ciri ngandung 4,00% tungsten, sareng 1,00 dugi ka 5,00% vanadium. Karbon lumayan luhur — 0,80 dugi ka 1,50%. Aplikasi nutupan rupa-rupa alat motong. Conto ieu diantarana: latihan pulas, reamers, cutter panggilingan, alat bubut sareng planer, péso cutoff, sareng sisipan wilah cutter.

THE TUNGSTEN steels alat speed tinggi gaduh 12.00 ka 20.00% tungsten. Éta ogé ngagaduhan jumlah seueur kromium sareng vanadium, sareng sababaraha ogé ngagaduhan seueur kobalt. Karbon tinggi-0,70 dugi 1,50%, gumantung kana sasmita. Kagunaan pakakas kaasup bit, drills, reamers, taps, broaches, milling cutters, hobs, punches, sareng mati.

Utamana STEEL STEEL Kelas Tinggi Kelas No. Kami Masihan:

未标题-1
7
HISTAR

DIN

ASTM

JIS

HSG6 1.3343 M2 SKH51
HSG6CO   M2 Mod.  
HSG18 1.3355 T1 SKH2
HSG35 1.3243 M35 SKH35
HSG42 1.3247 M42 SKH59
HSG64   M4 SKH54
HSG7 1.3348 M7 SKH58

Ukuran:

8
9

PRODUK

Kaayaan Pangiriman JEUNG DIMENSI SADAYANA

BAR ROUND

Ngagambar Tiis

LINGKUNGAN CENTERLESS

DITUTUS

DIPÉNGKEUN

DIAMETER DI MM

2.5-12.0

8.5-16

16-75

75-250

SQUARE

PANAS ROLLED HIDEUNG

POHON SADAYANA SILIH NGGAR

UKURAN dina MM

6X6-50X50

51X51-200X200

BAR FLAT

PANAS ROLLED HIDEUNG

BLOK POHONG KABEH SISI NGGEL

Lebar X lega di MM

3-40 X 12-200

50-100 X 100-200

LEMBAR BAJING

SEJUK digulung

GOLEK PANANGGUNG

Kandel x Lebar xLENGTH IN MM

1.2-3.0X600-800MM-1700-2100MM

3.10-10.00X600-800MM-1700-2100MM

Cakram

100-610MM DIA X1.2-10MM Kandel

Komposisi Kimia:

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

HARTA

APLIKASI

C

Si

Bungbulang

Cr

Mo

V

W

Co

HSG6

1.3343

M2

0.86-0.94

0.20-0.45

0.20-0.40

3.75-4.50

4.50-5.50

1.70-2.10

5.50-6.70

-

Kombinasi anu hadé pikeun tahan maké, kateguhan sareng karasa panas. Kakuatan compressive anu hadé pikeun résistansi deformasi, ngirangan karentanan kana, denting sareng ujung jalan.  

Pikeun sadaya jenis pakéan resisting maké anu ngageter, sapertos alat Lathe, alat Planer, Bor, Taps, Reamers, Broaches, Milling cutters, Form cutters, Thread chasers, End mills, Cutters gear

HSG35

1.3243

M35

0.87-0.95

0.20-0.45

0.20-0.45

3.75-4.50

4.50-5.50

1.70-2.10

5.50-6.70

4.50-5.00

Kobalt nambihan baja speed tinggi M2 di mana tambihan kobalt nyayogikeun kateguhan panas, Hébat panas anu ningkat ngajantenkeun waja cocog pikeun mesin-kakuatan tinggi sareng waja anu tos dipayuneun, paduan karasa luhur

Bor pulas, keran, mesin panggilingan, reamers, bros, ragaji, péso, sareng hobs.

HSG42

1.3247

M42

1.05-1.15

0.15-0.65

0.15-0.40

3.50-4.25

9.0-10.0

0.95-1.35

1.15-1.85

7.75-8.75

Baja kecepatan tinggi kobalt premium kalayan teu karasa pisan sareng karasa panasna unggul, résistansi pakean anu hadé ku kagorokan karasa panas anu tinggi, tetep seukeut sareng heuras dina aplikasi motong beurat-tugas sareng produksi tinggi

Pikeun alat motong anu rumit sareng akurat pikeun motong anu gancang sareng gancang, latihan pulas, keran, pemotong panggilingan, reamers, bros, ragaji, péso, sareng serat rolling rolling.

HSG18

1.3355

T1

0.65-0.75

0.20-0.45

0.20-0.45

3.75-4.50

-

0.90-1.30

17.25-18.75

-

Tungsten dumasar HSS, Kombinasi anu saé sareng teu karasa beureum. Résistansi luhur pikeun ngagem sareng ngaleuleuskeun. Rélatif gampang dikerasan.

Bor pulas, alat motong sekrup, pemotong panggilingan, pahat pemotong file, alat bubut, alat planer, alat cukur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk