BLANKS BULAN LINGKUNG

  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS BULAN LINGKUNG

    APLIKASI: BLANKS BULAN SAKULIT digunakeun pikeun ngadamel bilah gergaji bunderan pikeun motong bahan anu béda-béda Keuntungan: Kosong kosong Circular saw tiasa ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi wprk.