Pagawean

Rekrutmen Bakat

Kami ayeuna milari perwakilan penjualan komisi anu berpengalaman, pikeun pasar sareng produk kami; sadaya daérah anu sayogi sapanjang dunya. Kami ngabagéakeun pamundut langsung pabrik. Pihak anu minat mangga ngahubungi kami di  histar@yshistar.com

04
03
01