BEUSI STÉNLESS

  • STAINLESS STEEL

    BEUSI STÉNLESS

    Komposisi kimia tina stainless steel martensit dicirikeun ditambahan unsur-unsur sapertos molibdenum, tungsten, vanadium, sareng niobium dumasar kana kombinasi komposisi anu béda-béda 0,1% -1,0% C sareng 12% -27% Cr.