SINGKAT LIPI

  • HIGH SPEED STEEL

    SINGKAT LIPI

    Baja SPEED jangkung parantos dingaranan nunjukkeun kamampuanna pikeun nolak pelembutan dina suhu anu luhur janten ngajaga ujung motong anu seukeut nalika motong beurat sareng kecepatan tinggi. Éta anu paling tinggi campuran pikeun sadaya jinis waja alat.