BESAR KERJA PANAS

  • HOT WORK STEEL

    BESAR KERJA PANAS

    Alat Gawé Panas Baja, namina namina, dianggo dimana suhu operasi pakakasna tiasa ngahontal tingkat dimana résistansi kana pelemasan, panas cek sareng shock penting, ngagaduhan résistansi panas anu tinggi sareng résistansi pakean sedeng, Distorsi dina pengerasan lambat