Produk

  • TCT COLD SAW FOR SOLID MATERIAL

    Points COLD Saw Pikeun Bahan Padet

    Rangkaian tadina COLD SAW dikembangkeun pikeun minuhan palanggan réngking gancang-bahan tina bar bahan sareng tabung témbok kandel. Dibagi kana kapala cutter paduan sareng sirah cutter cermet numutkeun aplikasi anu béda.
  • TCT COLD SAW FOR FEROUS PIPE CUTTING

    Points COLD Saw Pikeun motong PIPE FEROUS

    Industri otomotif kakuatan tarik kuat bahan ferrous pipa sawing Karbon Baja, Pipa baja campuran baja Pipa baja mulus, pipa las dilas
  • SHREDDER KNIVES

    SUKSUR KAHIJI

    Karakteristik: péso shredder paling sering tina bentuk kuadrat atanapi bunderan péso shredder tina karasa 52 ka 59 HRC, karasa handap dianjurkeun pikeun bahan sareng campuran campuran perlakuan panas logam dilakukeun dina tungku anu dikontrol komputer khusus komponén sanés pikeun mesin penghancur: péso stator an
  • HSS CIRCULAR SAW BLADES

    HSS Bunderan Saw Saw

    HSS CIRCULAR SAW BLADES TICN COATING mangrupikeun palapis multilayer kalayan karasa luhurna, koefisien fricition low, résistansi maké anu langkung saé sareng anti adhesi, anu tiasa langkung ningkatkeun kagancangan ragaji sareng kahirupan jasa tina wilah ragaji.
  • CHIPPER KNIVES

    CHIPPER NYIEUN

    Bahan: baja chipper khusus dikembangkeun pikeun pembuatan chipper sareng aplikasi péso flaker: Péso Chipper ngaremuk kayu limbah, motong kai kana chip anu dimaksad kanggo ngepak
  • MILLED FLATS

    PAPARANGAN PANGGIL

    APLIKASI: Digiling bar datar anu dianggo pikeun Punch kapang, péso, kapang sekrup, kapang Chinaward. Kauntungan: Produk séri ieu ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi pikeun pabrik
  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    GOLONGAN BOLA HOLLOW BAR 1.2344-H13

    Produk kami parantos dianggo dina sagala rupa daérah, sapertos penerbangan, aerospace, navigasi, énergi nuklir, industri kimia, inpormasi éléktronik, pembuatan achine, petrokimia, otomotif, instrumen sareng méter, Komunikasi, transportasi, sareng alat médis, jst.
  • CIRCULAR SAW BLANKS

    BLANKS BULAN LINGKUNG

    APLIKASI: BLANKS BULAN SAKULIT digunakeun pikeun ngadamel bilah gergaji bunderan pikeun motong bahan anu béda-béda Keuntungan: Kosong kosong Circular saw tiasa ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun efisiensi wprk.
  • HOT WORK STEEL

    BESAR KERJA PANAS

    Alat Gawé Panas Baja, namina namina, dianggo dimana suhu operasi pakakasna tiasa ngahontal tingkat dimana résistansi kana pelemasan, panas cek sareng shock penting, ngagaduhan résistansi panas anu tinggi sareng résistansi pakean sedeng, Distorsi dina pengerasan lambat
  • HIGH SPEED STEEL

    SINGKAT LIPI

    Baja SPEED jangkung parantos dingaranan nunjukkeun kamampuanna pikeun nolak pelembutan dina suhu anu luhur janten ngajaga ujung motong anu seukeut nalika motong beurat sareng kecepatan tinggi. Éta anu paling tinggi campuran pikeun sadaya jinis waja alat.
  • COLD WORK  STEEL

    Baja KERJA SEJUK

    Baja alat COLD WORK kagolongkeun kana lima kelompok: pengerasan cai, pengerasan minyak, penguatan udara paduan sedeng, kromium tinggi karbon sareng shock resisting. Sakumaha namina namina, baja ieu dianggo dina aplikasi suhu handap sedeng. Pakét tahan pisan kusabab volume seueur karbida di
  • PLANNER KNIVES

    PLANNER NYAHO

    Bahan: HSS 6% W - 1.3343 - M2, HSS 18% W - 1.3355 - T1, 1.2379 - D2 Pamakéan: Péso perencana anu dianggo pikeun pemesinan papan kai sareng balsem, planer sareng kandel
12 Teras> >> Halaman 1/2