Waja Plastik Plastik

Pedaran pondok:

MOLD STEELS biasana ngagaduhan kandungan karbon anu langkung handap-0,36 dugi ka 0,40% sareng kromium sareng nikel mangrupikeun unsur alloying utami. Karakteristik ieu ngamungkinkeun bahan-bahan ieu dipoles nepi ka finish anu kacida luhurna.


Detil Produk

Tanda Produk

18
https://www.yshistar.com/plastic-mould-steel-product/

PLASTIK GAMPANG Baja

BULU GAMPING Plastik MATI BLOK

32
3

Alat Gawé Panas Baja

Baja kapang plastik

BULU GAMPING Plastik MATI BLOK

1

Harta :

  1. Ngagem résistansi
  2. Kabisaanan
  3. Kabisaan
  4. Kateguhan sareng kategasan
  5. Konduktivitas termal

Aplikasi:

MOLD STEELS biasana ngagaduhan kandungan karbon anu langkung handap-0,36 dugi ka 0,40% sareng kromium sareng nikel mangrupikeun unsur alloying utami. Karakteristik ieu ngamungkinkeun bahan-bahan ieu dipoles nepi ka finish anu kacida luhurna.

Utamana Kelas Plastik Cetakan Baja Kelas No. kami nyayogikeun:

 HISTAR

 DIN

 ASTM

 JIS

HSM83 1.2083 420 SUS420
HSM 16 1.2316    
HSM11 1.2311 P20  
HSM38 1.2738 P20 + Ni  

KOMPOSISI KIMIA

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

HARTA

APLIKASI

C

Si

Bungbulang

P

S≤

Cr

Mo

V

Ni

HSM83

1.2083

 

0.36-0.42

1.0

1.0

0,030

0,030

12.50-14-50

 

0,20

(0.60)

kagunaan paling luhur, résistansi korosi anu saé, sareng résistansi maké anu saé. bahan pilihan pikeun pembuatan pakakas cetakan palastik anu meryogikeun kualitas tinggi lensa anu dipoles

kapang pikeun disk kompak (CD), alat laboratorium médis, lénsa optik, sareng komponén sanésna, anu meryogikeun permukaan anu kritis.

HSM16

1.2316

 

0.33-0.45

1.0

1,50

0,030

0,030

15.5-17.5

0,80-1,30

-

1.00

kabersihan / homogénitas tinggi, kuat tahan ka karat sareng korosi, polésabilitas anu saé, biasana disayogikeun dina kaayaan padam sareng séhat kalayan atos damel sakitar 300 HB.

Pikeun kapang ku kuat nolak korupsi anu dianggo pikeun lensa kaméra, Mati pikeun mencét sanyawa agrésif kimia

HSM11

1.2311

P20

0.35-0.45

0.20-0.40

1.30-1.60

0,030

0,030

1.80-2.10

0.15-0.25

-

-

Baja kapang plastik anu tos diaspal, teu karasa dina kaayaan anu dibekelan 280-320 HB anu dicirikeun ku kateguhan anu saé dina tingkat kakuatan sedeng polishabilitas anu hadé sareng kamampuan kerok, résistansi korosi anu cekap, sareng biaya permesinan anu efisien.

Cetakan plastik, Bingkai kapang pikeun cetakan plastik sareng tekanan casting maot, casing panarima anu dipanaskeun sareng perkakas sareng pikeun casting casting maot kanggo séng.

HSM38

1.2738

P20 + Ni

0.35-0.45

0.20-0.40

1.30-1.60

0,030

0,030

1.80-2.10

0.15-0.35

-

0.90-1.20

Baja kapang plastik prehardened, teu karasa dina kaayaan anu dibekelan 280-320 HB Eusi nikel tinggi (1%) khusus diadaptasi pikeun mastikeun homogénitas struktur sareng teu karasa anu sampurna ngaliwatan kandelna bahkan pikeun blok anu kandel pisan, polésibilitas anu saé, tahan korosi anu cekap, machinability alus.

Ukuran ageung Injeksi Plastik sareng niup cetakan maot, bingkai kapang kanggo casting casting mati, casing panarima anu dipanaskeun

Ukuran:

PRODUK

Kaayaan Pangiriman JEUNG DIMENSI SADAYANA

BAR ROUND

Ngagambar Tiis

LINGKUNGAN CENTERLESS

DITUTUS

DIPÉNGKEUN

DIAMETER DI MM

   

16-75

75-250

BAR FLAT

PANAS ROLLED HIDEUNG

BLOK POHONG KABEH SISI NGGEL

Lebar X lega di MM

15X80-150X1000

80X500-200X1000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk