Waja Plastik Plastik

  • PLASTIC MOULD STEEL

    Waja Plastik Plastik

    MOLD STEELS biasana ngagaduhan kandungan karbon anu langkung handap-0,36 dugi ka 0,40% sareng kromium sareng nikel mangrupikeun unsur alloying utami. Karakteristik ieu ngamungkinkeun bahan-bahan ieu dipoles nepi ka finish anu kacida luhurna.