BAR HOLLOW

  • MOULD STEEL  HOLLOW BAR 1.2344-H13

    GOLONGAN BOLA HOLLOW BAR 1.2344-H13

    Produk kami parantos dianggo dina sagala rupa daérah, sapertos penerbangan, aerospace, navigasi, énergi nuklir, industri kimia, inpormasi éléktronik, pembuatan achine, petrokimia, otomotif, instrumen sareng méter, Komunikasi, transportasi, sareng alat médis, jst.