BESAR KERJA PANAS

Pedaran pondok:

Alat Gawé Panas Baja, namina namina, dianggo dimana suhu operasi pakakasna tiasa ngahontal tingkat dimana résistansi kana pelemasan, panas cek sareng shock penting, ngagaduhan résistansi panas anu tinggi sareng résistansi pakean sedeng, Distorsi dina pengerasan lambat


Detil Produk

Tanda Produk

1
2

Alat Gawé Panas Baja Ditempa buleud

Alat Gawé Panas Baja Digulung bar datar

32
3

Alat Gawé Panas Steel Bar kerung

Alat Gawé Panas Baja Dipotong Blok Die

Kinerja produk

Alat Gawé Panas Baja ngagaduhan sipat sapertos kieu:
Lalawanan kana Tempering
Lalawanan ka guncangan termal
Kakuatan ageung –témperatur
Kateguhitas tinggi-suhu
Résistansi pakean –temperature tinggi
Résistansi korosi –temperature tinggi

Kinerja produk

Alat Gawé Panas Baja, namina namina, dianggo dimana suhu operasi pakakasna tiasa ngahontal tingkat dimana résistansi kana pelembutan, pamariksaan panas sareng kejutan penting, ngagaduhan résistansi panas anu tinggi sareng résistansi pakean sedeng, Distorsi dina pengerasan lambat.
Grup baja ieu alus teuing pikeun kagunaan sapertos paéh casting, mati extrusion, Plastik cetakan Mati, Palsu Panas, Pakem Panas sareng Judul Dies, mandrel panas, pukulan kerja panas sareng péso geser panas

4

Utamana BAJA GAWANG PANAS Kelas No. Kami Masihan:

HISTAR

GB (CINA)

DIN

ASTM

JIS

HSH 13 4Cr5MoSiV1 1.2344 H13 SKD61
HSH11 4Cr5MoSiV 1.2343 H11 SKD6
HSH12 4Cr5MoWSiV 1.2606 H12 SKD62
HSH10 4Cr3Mo3SiV 1.2365 H10 SKD7
HSH21 3Cr2W8V 1.2581 H21 SKD5
HSH6 5CrNiMo 1.2714 L6  

KOMPOSISI KIMIA

HISTAR

DIN

ASTM

KOMPOSISI KIMIA

HARTA

APLIKASI

C

Si

Bungbulang

P

S≤

Cr

Mo

V

W

HSH13

1.2344

H13

0.35-0.42

0.80-1.20

0.25-0.50

0,030

0,030

4.80-5.50

1.20-1.50

0.85-1.15

-

Hardenability tinggi, résistansi maké anu hadé sareng kateguhan panas. gaduh résistansi kejutan termal anu saé, (ESR) H13 ngagaduhan homogénitas anu langkung ageung sareng struktur anu saé pisan, hasilna ningkat kamampuan mesin, polishabilitas sareng kakuatan tarik suhu luhur.

Alat tuang tekenan, paéh ékstrusi, penempaan maot, agul gunting panas, stamping mati, cet plastik, mandrel kerja Panas, ESR H13 cocog pikeun alat tuang aluminium sareng alat cet plastik anu meryogikeun semir anu luhur pisan.

HSH12

1.2606

H12

0.32-0.40

0.90-1.20

0.30-0.60

0,030

0,030

5.00-5.60

1.30-1.60

0.15-0.40

1.20-1.40

Kateguhan dampak alus teuing. Eusi tungsten nyayogikeun résistansi watek anu langkung saé, jero-pengerasan, waja pengerasan udara anu nunjukkeun parobahan ukuran minimal dina perawatan panas. Lalawanan anu saé pikeun kacapean termal

punches panas, die casting mati, forging mati, agul gunting panas, gripper panas maot, sareng extrusion mati.

YTR50

1.2343

H11

0.33-0.41

0.80-1.20

0.25-0.50

0,030

0,030

4.80-5.50

1.10-1.50

0.30-0.50

-

Hardenability tinggi, kateguhan alus teuing, résistansi alus pikeun shock termal nalika cai tiis dina jasa, parobahan ukuran minimal dina perlakuan panas.

Disarankeun pikeun aplikasi perkakas panas anu diperyogikeun résistansi maksimal pikeun bengkahna. Tumbukan panas, paéh casting mati, penempaan mati, agul gunting panas, gripper panas maot, extrusion mati.

HSH10

1.2365

H10

0.28-0.35

0.10-0.40

0.15-0.45

0,030

0,030

2.70-3.20

2.50-3.00

0,40-70

-

Résistansi anu hadé pikeun pelunakan dina suhu anu luhur. tahan pisan kana kacapean termal, sareng tiasa janten cai didamel dina jasa

Alat logam paéh-casting beurat, Piercing Mandrels, Punching panas, penempaan maot, agul gunting panas

HSH21

1.2581

H21

0.25-0.35

0.10-0.40

0.15-0.45

0,030

0,030

2.50-3.20

-

0.30-0.50

8.50-9.50

Paméran résistansi anu hadé pikeun pelembutan dina suhu luhur. Henteu kedah cai tiis dina jasa kecuali pakakasna kalebet aliran cai tiis internal anu teras-terasan. Guncangan termal kedah dihindari

Disarankeun pikeun aplikasi alat pakakas panas anu sesah sapertos ékstrusi kuningan, maot casting casting kuningan, pukulan panas, penipuan sisipan paéh.

HSH6

1.2714

L6

0.50-0.60

0.10-0.40

0.60-0.90

0,030

0,030

0.80-1.20

0.35-0.55

0,05-0,15

Ni 1.50-1.80

Kateguhan pangaruh tinggi sareng résistansi anu saé pikeun ngalambatkeun suhu luhur. résistansi anu saé pikeun shock termal sareng kacapean termal bengkahna, parobihan diménsi alit nalika pengerasan.

Maot ngajalin, mati casting, ékstrusi, ngolah gelas ,. Mandrels, Panyekel maot

Utamana Alat Baju Tiis Kelas Baja No. kami nyayogikeun:

PRODUK

Kaayaan Pangiriman JEUNG DIMENSI SADAYANA

BAR ROUND

Ngagambar Tiis

LINGKUNGAN CENTERLESS

DITUTUS

DIPÉNGKEUN

DIAMETER DI MM

2.5-12.0

8.5-16

16-75

75-610

SQUARE

PANAS ROLLED HIDEUNG

POHON SADAYANA SILIH NGGAR

UKURAN dina MM

6X6-50X50

55X55-510X510

BAR FLAT

PANAS ROLLED HIDEUNG

POHON SADAYANA SILIH NGGAR

Lebar X lega di MM

3-40 X 12-610

80-405 X 100-810

DISC

350-800MM DIA X80-400 Kandel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk