Naékna biaya skrap ngadukung harga rebar Éropa

Naékna biaya skrap ngadukung harga rebar Éropa

Kaseueuran, naékna harga dumasar-skrap dilaksanakeun ku produsén rebar di nagara-nagara Éropa Kulon, bulan ieu. Konsumsi ku industri konstruksi tetep séhat. Sanaos kitu, kurangna transaksi jilid ageung dicatet sareng masalah ngeunaan Covid-19 tetep. 

Pabrik Jerman ngawangun lantai harga 

Produsen rebar Jérman ngawangun dasar harga dasar € 200 per ton. Mills ngalaporkeun buku pesen anu saé, sareng waktos lead delivery aya diantara opat sareng genep minggu. Ngagaleuh sakedik kalebet, tapi kagiatan kedah dipulut dina sababaraha bulan ka payun. Fabrikasi doméstik dina kaayaan marabahaya diperes sabab masih angkat nilai jualna.  

Kakuatan pangwangunan Bélgia ditaroskeun 

Di Bélgia, nilai-nilai dasar ningkat kusabab ningkatna pengeluaran besi tua. Anu mésér sigana bakal nampi kamajuan salajengna, supados kéngingkeun matéri. Nanging, sababaraha prosesor gagal ngagambarkeun biaya ngagentos dina harga jual produk réngséna.  

Peserta ranté suplai ngagaduhan sababaraha pendapat ngeunaan kakuatan sektor konstruksi. Manajer mésér prihatin yén paménta tiasa turun engké dina taun upami proyek énggal henteu dileupaskeun. 

Harepan pikeun investasi pamaréntah di Italia 

Pabrikan rebar Italia nerapkeun sateuacanna harga saderhana dina bulan Séptember. A rebound saeutik dina sektor konstruksi domestik nyatet. Harepan aya investasi pamaréntah bakal ningkatkeun segmen éta, dina jangka pondok. Anu mésér, Nanging, teras mésér ati-ati. Masalah ékonomi tetep aya di tengah wabah Covid-19.  

Padagang besi tua Italia tiasa ningkatkeun nilai jualana, bulan ieu, didorong ku naékna tren internasional. Sanaos kitu, program mésér pabrik palsu lokal terbatas.  

Pangropéa pabrik motong kaluaran Spanyol 

Nilai-nilai dasar rebar Spanyol stabil dina bulan ieu. Kaluaran dikirangan kusabab program perawatan pabrik, tapi kurangna usaha jilid ageung kacatet. Anu mésér ngantosan nampi cutatan ti tilas pabrik Gallardo Balboa rebar, tempatna di Getafe, anu nembé diala ku grup Cristian Lay.  

Aktivitas di séktor konstruksi rada jauh pisan. Kaayaan di sésana industri parantos liren, salaku akibat tina proyék anu reureuh sareng kurangna kaputusan di tengah pandemi coronavirus. 


Pos waktos: Okt-21-2020